Qalou begeleidt volwassenen in hun persoonlijke groei met de inzet van dieren (voornamelijk honden) als co-coaches via workshops en individuele coaching.

daylight-dog-hair-792775.jpg

coachweekend volg je instinct: 12 & 13/10/2019

Een coachweekend voor baas en hond rond persoonlijke leiderschap: ontdek je vermogen om je eigen koers uit te zetten en leiding te nemen over je eigen leven in al zijn facetten. We gebruiken de metafoor van de hondenroedel en het gedrag van de roedelleiders en roedelleden als inspiratiebron. Honden reageren vanuit hun natuurlijk instinct op je intenties, je lichaamstaal en zonder te oordelen spiegelen ze wat er aan energie is. Zowel mensen als honden streven instinctief naar een harmonieus samenzijn met soortgenoten.

Thema’s die aan bod kunnen komen: ruimte, begrenzing, leiderschap, autonomie, positie, conflicthantering, overtuigingen, je hart volgen,…

Je wilt je leven een boost geven, leven vanuit jouw hart, jouw eigen keuzes maken en jouw eigen pad volgen kom dan op 12 en 13 Oktober 2019 telkens van 10 tot 16 uur.

Kostprijs: 150,-euro voor tweedaagse op 12 en 13 Oktober van 10 tot 16u (zonder overnachting)

qaloukenty.jpg.jpg

wat leert mijn hond mij?19

/10/2019

In deze workshop ontdek je welke wijze lessen jouw hond je kan leren. Je hond is niet voor niets in je leven. Honden bieden je onvoorwaardelijke liefde, openen je hart en brengen je bij je basis. Jouw hond is precies de juiste hond met een unieke persoonlijkheid en jij bent precies de juiste eigenaar om die specifieke wijze les te leren. Wil jij ontdekken welke wijze lessen op jou van toepassing zijn?

Resultaat...Inzicht in jouw kwaliteiten en uitdagingen, tips en handvatten voor het creëren van rust en balans in jezelf en in je hond, oefenen met je eigen hond om de tips in de praktijk te brengen, meer zicht op de spiegel die je hond je voorhoudt en zijn of haar rol in jouw leven

De meeste honden zijn prima in staat om deel te nemen aan onze activiteiten. Twijfel je en wil je even overleggen? Neem dan contact op met mij.

De eerstvolgende workshop gaat door op zaterdag 19 Oktober 2019 of op aanvraag

Kostprijs: 60,-euro (max. 4 deelnemers) voor een hele dag van 10 tot 16u


mekkerland1.jpg

coachweekend:

in verbinding -

7 & 8/03/2020

Beter in verbinding met jezelf , je hart en met elkaar

Je hebt het gevoel jezelf een stukje kwijt te zijn. Je doet alles om anderen te plezieren maar luistert niet goed (meer) naar jezelf, je voelt vaak het een en doet het ander. Jouw ware ik en authenticiteit, je kan er niet meer bij komen en dat is juist wat je terug wilt…
Jezelf! Puur en JIJ! Wat zou jij doen als je kan leven vanuit een diepe verbinding met jezelf en datgene kan doen wat jou gelukkig maakt…

Geef je een kans op een nieuwe verbinding met JEZELF!

Kostprijs: 150,- euro voor tweedaagse op 7 en 8 maart van 10 tot 16 uur (zonder overnachting)

pexels-1645228.jpg

individuele coaching

Via individuele coaching met dieren als spiegel ontwikkel je inzicht in wie je als mens bent en welke invloed dat heeft op je functioneren. We werken vooral met honden. Ze zijn eerlijk en oprecht en beoordelen of veroordelen niet. Indien je schrik hebt van honden kunnen we met andere dieren of natuurelementen werken. Wil je stilstaan hoe je in het leven staat, je talenten en je uitdagingen? Wil je een nieuwe weg inslaan maat weet je niet goed hoe? Wil je je beter in je vel voelen? Zoek je een goede werk-privébalans? Wil je graag een sparringpartner die je hierbij ondersteunt? Neem gerust contact! Voorafgaand aan onderstaande begeleidingen is een kennismakingsgesprek noodzakelijk. Niet therapeutisch wel coachend en juist door ervaringen op te doen met honden (dieren) krijg je een aantal vraagstukken helder waardoor je een volgende stap op jouw weg kunt zetten.

Individuele coaching biedt je de mogelijkheid je persoonlijke doelen te realiseren door het verhelderen van je situatie, het begeleiden in het maken van nieuwe keuzes en het aanleren van nieuwe vaardigheden om deze in je dagelijkse leven toe te passen.

KOSTPRIJS INDIVIDUELE BEGELEIDING 45,- PER UUR

SESSIES OP MAAT OP LOCATIE VOOR DAGCENTRA, RUSTHUIZEN, DIENSTENCENTRA, BEDRIJVEN, VRIENDEN, JE GEZIN OF FAMILIE

Wij luisteren naar jouw noden en werken op locatie en op maat een thema uit. Voor meer inlichtingen kan je ons contacteren.

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN EN ANNULATIE

ZIE VOORWAARDEN OP DEZE WEBSITE