GROEPSAANBOD In diervriendelijke kinderboerderij MEKKERLAND

Dierenkampjes voor kinderen tijdens de vakanties

Samen op Talentenjacht met de dieren

Je krijgt via de dierenateliers in kinderboerderij Mekkerland de kans om je kracht en talenten te ontdekken. Aan de hand van hondentraining, de verzorging van de dieren van de boerderij, boeiende dierenverhalen, knutselen, spelen, ontspanningstechnieken nemen we de kinderen mee op avontuur.

Je leert de dieren verzorgen, over hun signalen van stress, signalen van ziekte, hoe ze het best oppakken, affectie geven…Hoe je goed voor de dieren en jezelf kan zorgen.  

Je beleeft er mooie, grappige, ontroerende, leerrijke en ontspannende momenten samen met de dieren. Hier ontdek je jezelf en mag je je zelf zijn.  ‘Ik ben oké.’ Elk kind is immers uniek. Jij bent uniek.  

Praktische info en inschrijvingen:

Locatie: 

Diervriendelijke kinderboerderij Mekkerland, Lübeckstraat 1 te 9000 Gent (dichtbij Gent-Dampoort)

Vanaf Dampoort is De Lūbeck vlot bereikbaar te voet, met de fiets, het openbaar vervoer of de auto. Kies je voor het openbaar vervoer, dan kan je bus 6 richting Mariakerke Post nemen vanaf Station Gent-Dampoort. Fietsen kunnen in de fietsenstalling.

PAASVAKANTIE

2-daagse voor kinderen van 6 tot 9 jaar

2-daagse voor kinderen van 9 tot 12 jaar

 ZOMERVAKANTIE

5-daagse voor kinderen van 8 tot 12 jaar 

Telkens van 9u30 tot 16 uur. Opvang van 8u30 tot 17 uur. 

Groepsgrootte: minimum 4 kinderen, maximum 8 

UiTPAS-houders die in aanmerking komen voor het kansentarief krijgen tot 80 % korting voor deelname aan een activiteit. Meer info op uitingent.be/uitpas

 Begeleiding door Laure Faingnaert, ervaren maatschappelijk assistent met 2-jarige specialisatie ‘Begeleidend werken met assistentie van dieren’ /Diereninfobundeltje, soep, thee en water inbegrepen /Lunchpakket zelf mee te brengen. 

Info en inschrijvingqalou.coaching@gmail.com of 0474/51.60.63 -  www.qalou.org