Je wil graag dicht bij de natuur je authentieke ik (her)ontdekken? Ervaren, voelen, in contact
komen met je innerlijke natuur om zo tot inzichten te komen die je helpen om concrete
actiepunten te realiseren. De natuur is je tweede coach. Een tweede coach die ervoor zorgt dat we samen, letterlijk en figuurlijk, jouw weg terugvinden.

We maken gebruik van de natuurelementen om te benoemen wat er speelt en om inzichten te krijgen. Het leven is als een oceaan...je hebt geen zin om te zwemmen maar het moet wel... waarom niet leren op een ontspannen en relaxe manier door het leven te zwemmen?

Samen op weg... wandelen, bosbaden, stilte, mindfulness, Qi Gong, luisteren... 

mekkerland16.jpg

Ik besluit

te luisteren naar wat ik voel

te voelen wat ik wens

me te voelen zoals ik wens te leven.

Wil je met jezelf aan de gang en voel je je ontevreden over hoe je leven nu verloopt, dan is het wellicht een idee dat ik als je gids een tijdje met je meeloop.

Dat zou als volgt kunnen gaan:

Je meldt je via de mail (qalou.coaching@telenet.be) aan voor een wandeling, dan maken we een afspraak voor tijd en plaats. Ik woon in Destelbergen. In uitzonderingsgevallen kunnen we ook op een andere locatie afspreken.

Dan kan ik je vragen je levensverhaal te schrijven, met vooral aandacht voor  de onderwerpen die je het meest aan je hart gaan en waar je met me over wilt praten. Deze oefening doe je voor jezelf

De wandeling heeft geen vaste tijdsbegrenzing. We laten ons leiden door wat er op dat moment gebeurt.

Aanmelden

Spreekt het je aan en wil je een keer met me wandelen? Meld je via email, dan neem ik op korte termijn contact met je op om een afspraak te maken.

Kosten

Voor een wandeling van minimaal twee uur vraag ik een bijdrage van 60 Euro. 

Betaling

Door contante betaling na afloop van de wandeling.