Qalou begeleidt kinderen in hun persoonlijke groei met de inzet van dieren (voornamelijk honden) als co-coaches via workshops en individuele coaching.

GROEPSAANBOD TIJDENS HET SCHOOLJAAR 

spelenderwijs en spiegelenderwijs met de honden en andere dieren VOOR KINDEREN van 8 tot 12 jaar:

IK BEN OK...YES! 

Je beleeft er mooie, grappige, ontroerende en ontspannende momenten. Hier ontdek je jezelf en mag je je zelf zijn.  ‘Ik ben oké.’ Elk kind is immers uniek. Jij bent uniek. 

We leren ook spelenderwijs vriendschappen sluiten en je weerbaarder maken. Hoe je jezelf moet aanpakken en goed voor jezelf kan zorgen.  Zo ontdekt  elk kind de talenten in zichzelf en bouwt het vertrouwen op om enthousiast en vol zelfvertrouwen naar de toekomst te kijken. Het doel is te ervaren hoe het is jezelf graag te zien en je lekker in je vel te voelen, samen met anderen. Hoe je met meer zelfvertrouwen de wereld tegemoet kan gaan. Aan de hand van hondentraining, boeiende dierenverhalen, knutselen, spelen, ontspanningstechnieken nemen we de kinderen mee op avontuur. Ze herkennen bepaalde moeilijke situaties en bedenken samen oplossingen om hiermee positief om te gaan.

De workshop bestaat uit 8 bijeenkomsten van 14u tot 16u30 Kostprijs: 150,-euro

De eerstvolgende workshop gaat door op zaterdagnamiddag14, 21 september - 5, 19 en 26 Oktober - 9 en 16 November 2019 of op aanvraag

Info en inschrijvingqalou.coaching@gmail.com of 0474/51.60.63 -  www.qalou.org

vakantieKAMPEN VOOR KINDEREN

Samen op talentenjacht met de honden en andere dieren voor kinderen van 8 tot 12 jaar

Je beleeft er mooie, grappige, ontroerende, leerrijke en ontspannende momenten samen met de dieren. Je krijgt via de dierenateliers de kans om je kracht en talenten te ontdekken. Aan de hand van hondentraining, de verzorging van de dieren, boeiende dierenverhalen, knutselen, spelen, koken voor de dieren, ontspanningstechnieken nemen we de kinderen mee op avontuur. Hier ontdek je jezelf en mag je je zelf zijn.  ‘Ik ben oké.’ Elk kind is immers uniek. Jij bent uniek.

3-daagse tijdens de herfstvakantie: Telkens van 9u30 tot 16u. Opvang van 8u30 tot 17u.

Maandag 28, dinsdag 29 en woensdag 30 Oktober 2019

Groepsgrootte: minimum 4, maximum 8

Prijs: 120 euro voor 3 dagen

Begeleiding door Laure Faingnaert, ervaren maatschappelijk assistent met 2-jarige specialisatie ‘Begeleidend werken met assistentie van dieren’ /Diereninfobundeltje, soep, thee en water inbegrepen /Lunchpakket zelf mee te brengen. 

Info en inschrijvingqalou.coaching@gmail.com of 0474/51.60.63 -  www.qalou.org

INDIVIDUELE COACHING

Via individuele coaching met dieren als spiegel ontwikkel je inzicht in wie je als mens bent en welke invloed dat heeft op je functioneren. We werken vooral met honden. Ze zijn eerlijk en oprecht en beoordelen of veroordelen niet. Indien je schrik hebt van honden kunnen we met andere dieren of natuurelementen werken. Wil je stilstaan hoe je in het leven staat, je talenten en je uitdagingen? Wil je een nieuwe weg inslaan maat weet je niet goed hoe? Wil je je beter in je vel voelen? Zoek je een goede werk-privébalans? Wil je graag een sparringpartner die je hierbij ondersteunt? Neem gerust contact! Voorafgaand aan onderstaande begeleidingen is een kennismakingsgesprek noodzakelijk. Niet therapeutisch wel coachend en juist door ervaringen op te doen met honden (dieren) krijg je een aantal vraagstukken helder waardoor je een volgende stap op jouw weg kunt zetten.

Voor kinderen en jongeren

Voor kinderen en jongeren die kampen met problemen die hen in het dagelijks leven belemmeren zoals faalangst, weinig zelfvertrouwen, eenzaamheid...Honden hebben vaak een rustgevende uitwerking op kinderen/jongeren en ze bewegen zich vaak als vanzelfsprekend naar honden.

KOSTPRIJS INDIVIDUELE BEGELEIDING 40,- PER UUR

sessies op maat op locatie voor dagcentra, rusthuizen, dienstencentra, bedrijven, vrienden, je gezin of familie

Wij luisteren naar jouw noden en werken op locatie en op maat een thema uit. Voor meer inlichtingen kan je ons contacteren. 

 INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN EN ANNULATIE

ZIE VOORWAARDEN OP DEZE WEBSITE

‘Hond Qalou stelt me op mijn gemak en is echt mijn maatje’  Charlotte